top of page

Recensioner

 

Jag hade ”alltid” haft väldigt ont i min rygg, nacke och axlar. ”Alltid” i mitt fall, var framför allt under åren 1977 till 2004. Jag besökte under de åren många sjukgymnaster, kiropraktorer, naprapater och akupunktörer, men ingen av dem klarade av att göra mig det minsta bättre.

 Men alldeles efter nyår 2005 så träffade jag lyckligtvis Lotta Eriksson.

 

Jag förklarade mina problem för henne och hon svarade ”Jag förstår exakt vad du menar, det ska vi fixa till”. Det trodde jag naturligtvis inte på, ingen annan hade ju lyckats. Men Lotta har en enorm känsla att hitta och känna problem, och naturligtvis att behandla dem så att de försvinner. Inom en ganska kort tid hos Lotta var mina problem som bortblåsta, men jag fortsatte att gå till henne. I mer än 16 år har jag nu regelbundet fått behandlingar var tredje vecka. Hon löser alla mina problem och hon arbetar mycket proaktivt så att jag numera mår väldigt bra.

Hon har en enastående förmåga att både hitta och åtgärda problemen som uppstår mellan besöken och jag vågar inte ens tänka på hur jag skulle må om jag inte fick dessa behandlingar. Besöken hos Lotta är viktig del för mig för att uppnå den livskvalitet jag eftersträvar. 

Lottas kunskaper, erfarenhet och såsom hon är som person, har hjälpt mig otroligt mycket. Hennes sätt att vara, hennes fingertoppskänsla att veta när jag behöver en extra spark i baken.  Hon är en viktig kugge i mitt tillfrisknande från olika traumatiska händelser i mitt liv samt i min personliga utveckling.

Lotta har givit mig dom absolut nödvändigaste verktygen att hantera olika livssituationer. Hon har en förståelse, en klokhet men framförallt insikt om vad jag behöver jobba på. Lotta är en stöttepelare som ger mig trygghet, råd och verktyg för att hantera min vardag bättre. Utan Lotta hade jag inte mått så bra som jag gör idag.

bottom of page