top of page

Om Mig

Jag heter Lotta Eriksson och jag arbetar som personlig tränare, certifierad massageterapeut samt certifierad livcoach. Jag har under 42 år arbetat i fitnessbranschen som gruppträningssinstruktör och personlig tränare. Jag satte min fot på gymmet för första gången 1979, tävlade 2010 och 2012 i Classic Bodybuilding samt 2017 i Women´s Physique. Året 2012 vann jag Svenska Mästerskapen i CBB. En otrolig boost för självkänslan att nå sina uppsatta mål, vad det än gäller. Träning är en del av mitt liv, den hjälper till på alla plan i livet.

Genom att kombinera träning, hälsosam kost och förnuft i sinnet, så eftersträvar jag som de flesta, god hälsa och balans i livet. Kroppens maskineri behöver underhållas från topp till tå. Rörelse, återhämtning och avkoppling är några av de viktiga hörnstenarna för att vi ska fungera optimalt.

 

Att få möjligheten till att inspirera, kunna hjälpa människor utvecklas till ett bättre mående på alla 

plan, har alltid varit målet med mitt arbete. Med tid växte viljan av att kunna tillmötesgå mina

tränandes klienter ännu bättre. 2002 utbildade jag mig därför till massageterapeut och startade upp min verksamhet. Jag har nu drivit mitt företag i 19 år och arbetar som konsult på företag samt på min klinik. 

 

Jag möter så många härliga människor i mitt yrke. I dessa möten erfar jag också livets mer och mindre positiva sidor. Det är inte alltid som vågskålen väger jämt. Av erfarenhet vet jag att det kan vara svårt att samordna livet, såsom relationer, familj, föräldraroll, arbete och egen önskad tid.

Min resa har varit och är fortfarande varit full av upplevelser, bra och mindre bra. Viljan att kunna hitta tillbaka till balans i livet, ledde mig in min resa till personlig utveckling. Att leva i ohanterliga förhållanden, såsom ständig oro och stress, skapar negativitet med väldigt lite utrymme för positivitet. Det råder till slut obalans i både kropp och själ. 

Livet kan man se som en berg-och dalbana.  Vi hamnar alla någon gång inför vägskäl i livet och funderar vilken riktning vi ska välja. Ibland är det svårt att göra val av olika anledningar.  Allt vi strävar efter, är ju att kunna må så bra som möjligt. Av erfarenheten vis, vet jag, att om en förändring ska ske, måste du kliva ur din comfortzon för att hitta nya vägar. Jättejobbigt och läskigt? Absolut. Vinsten blir den belönande känslan av frihet och en ny tro på dig själv. För varje steg du tar märker du av förändringen som sker i ditt liv. Du har börjat återta balansen.

Då min ambition är att arbeta med helhetsbilden, utbildade jag mig till certifierad livscoach under

året 2020. Med mina idag samlade erfarenheter och verktyg är min önskan att hjälpa dig till ett sundare förhållningssätt och ett mer glädjefyllt liv. En stark funktionell kropp och medveten närvaro i vardagen, skapar den balans vi eftersträvar. 

 

Du besitter en större kraft inom dig än du tror. Min drivkraft och vilja är att hitta en lösning för dig som gått vilse på vägen. Små steg leder till stora reslutat.

 

20180202_141758_edited.jpg
bottom of page