Om Mig

Jag heter Lotta Eriksson och jag arbetar som personlig tränare, certifierad massageterapeut samt certifierad livcoach. Jag har under 33 år arbetat i fitnessbranschen som gruppträningssinstruktör och personlig tränare. Jag satte min fot på gymmet för första gången 1979, tävlade 2010 och 2012 i Classic Bodybuilding. Året 2012 vann jag Svenska Mästerskapen i CBB. En sådan otrolig boost för självkänslan att nå sina uppsatta mål, vad det än gäller. Träning är en del av mitt liv, den hjälper mig på alla plan i livet.

Genom att kombinera träning, hälsosam kost och förnuft i sinnet, så eftersträvar jag som de flesta, god hälsa och balans i livet. Kroppens maskineri behöver underhållas från topp till tå. Rörelse, återhämtning och avkoppling är några av de viktiga hörnstenarna för att vi ska fungera optimalt.

 

Att få möjligheten till att inspirera, se människor utvecklas, må bättre och bli starkare på flera plan, har alltid varit målet med mitt arbete. Med tiden växte viljan av att kunna tillmötesgå mina tränandes klienter ännu bättre. 2002 utbildade jag mig därför till massageterapeut och därmed startade jag upp min verksamhet. Jag har nu drivit mitt företag i 19 år och arbetar som konsult på företag samt på min klinik. 

 

Jag möter så många härliga, fina människor i mitt yrke. I dessa möten erfar jag också livets mer och mindre positiva sidor. Det är inte alltid som vågskålen väger jämt. Av egen erfarenhet vet jag att det kan vara svårt att samordna livet, såsom relationer, familj, föräldraroll, arbete och egen önskad tid.

 

Livet är en varierande resa och vi står alla någon gång inför vägskäl och funderar vilken riktning vi ska välja. Ibland är det svårt att göra val av olika anledningar.  Allt vi strävar efter, är att få vara friska och må så bra som möjligt. Jag har själv erfarit, att om en förändring ska ske, behöver vi kliva ur vår comfortzon och våga hitta nya vägar. Jobbigt? Absolut. Motstridigt? Absolut. Men den befriande känslan du erhåller när nya dörrar öppnas och du klart ser förändring i ditt liv, då var det värt alla jobbiga hinder och motstridiga känslor du under resans gång tagit dig över. 

Min egen resa är och har varit full av upplevelser, bra och mindre bra. För att kunna kunna hitta tillbaka till min önskade balans i livet, påbörjade jag min resa in i personlig utveckling. Att leva i ständig oro, stress, och negativitet skapar kris samt obalans i både kropp och själ. Komplicerade, ohälsosamma och destruktiva relationer till nära och kära samt till sig själv, kan ibland vara svårt att bryta utan hjälp.

För att ha möjligheten att arbeta med helhetsbilden, kompletterade jag med en utbildning till

certifierad livscoach under året 2020. Med mina idag samlade erfarenheter och verktyg är min önskan att hjälpa mina kunder till ett sundare förhållningssätt och ett mer glädjefyllt liv. En stark funktionell kropp och medveten närvaro i vardagen, skapar den balans vi eftersträvar.

Min drivkraft är förmågan att kunna hjälpa till när man gått vilse på vägen, i både kropp och själ. 

 Du har mer förmågor än du tror. Låt oss plocka fram dom tillsammans.

20180202_141758_edited.jpg