LivsCoacning

 

- Känns Ditt Liv ohanterligt?

- Lever Du i ständig oro och tvivel?

- Har Du ingen egen tid för att Du åsidosätter Dig själv och Dina behov för att hjälpa andra? 

- Kontrollerar Du och tar andras ansvar istället för Ditt eget?

- Finns känslan av att ”bara alla andra mår bra” så mår Du också bra?

- Hittar Du ingen balans och glädje i Livet?

 

Som LivsCoach vägleder jag dig när du på egen hand inte hittar en lösning. Vi ser över din nuvarande situation och din önskade situation i livet. Vilka hinder behöver du övervinna för att uppnå dina mål. Vad behöver du göra för att komma dit? Vad  motiverar dig vad är din passion i livet?  Jag hjälper Dig identifiera och jobba med dina egna drivkrafter och egenskaper. Du har mer kraft inom dig än du vet om.

Vi arbetar med verktyg och metoder som ger dig möjligheten att finna din balans i livet. Genom förändring av dina tankebanor och beteenden, lär du dig nya sätt att tänka, reagera och agera. Det hjälper dig att bli mer medveten och mer närvarande i nuet.

 

Ibland kan det kännas det svårt med gränssättning. Med utökad självkännedom och medvetenhet lär du dig över tid att sätta gräns för du tycker är ok eller inte. Att lära sig se livet ur ett nytt perspektiv, att vara objektiv, leder till att du hanterar situationer i vardagen på ett mer gynnsamt sätt. Att få klarhet i vad du själv kan förändra, påverka och kontrollera. Vad som verkligen är ditt eget ansvar och vad som är andras ansvar.

 

Tillsammans gör vi en handlingsplan steg för steg för att hitta din väg till balans. Jag hjälper dig framåt längs hela vägen. 

 

Jag har lång erfarenhet av medberoendeproblematik, (relationen till nära och kära som har ett missbruk av alkohol, droger  samt destruktiva relationer. Livet går att förändra och förändringen börjar med Dig.

Jag erbjuder fysiska möten på kliniken samt Online via Zoom.  Har du frågor och funderingar är du

varmt välkommen att höra av dig till mig.