top of page

LivsCoacning

 

- Känns Ditt Liv ohanterligt?

- Lever Du i ständig oro och tvivel?

- Har Du ingen egen tid för att Du åsidosätter Dig själv och Dina behov för att hjälpa andra? 

- Kontrollerar Du och tar andras ansvar istället för Ditt eget?

- Finns känslan av att ”bara alla andra mår bra” så mår Du också bra?

- Hittar Du ingen balans och glädje i Livet?

 

Som LivsCoach vägleder jag dig när du på egen hand inte hittar en lösning. Vi ser över din nuvarande situation och din önskade situation i livet. Vilka hinder behöver du övervinna för att uppnå dina mål. Vad behöver du göra för att komma dit? Vad  motiverar dig vad är din passion i livet?  Jag hjälper Dig identifiera dina egna drivkrafter och egenskaper. 

Vi arbetar med verktyg och metoder som gör det möjligt för dig att återfå din balans i livet. En förändring börjar tanken vilket leder till ändring av  invanda mönster och beteenden. Ibland kan det enkla vara svårt, som att t ex sätta tydliga gränser, både för dig själv och andra.

 

Med utökad självkännedom och självkänsla lär du dig lättare sätta gränser. Att säga nej betyder inte man är elak eller vänder någon ryggen. Det visar bara på att du har egna åsikter och vad du tycker är  acceptabelt eller inte.

 

När du lär dig se saker och ting från ett nytt perspektiv, så handlar du med ett bättre förnuft. Du kan hantera jobbiga situationer på ett mer gynnsamt sätt. Att få klarhet i vad du själv kan förändra, påverka och kontrollera gör stor skillnad för dig. Att vara medveten om man tar andras ansvar mer

än sitt eget.

Jag har lång erfarenhet av medberoendeproblematik, (relationen till nära och kära som har ett missbruk av alkohol, droger  samt destruktiva relationer. Livet går att förändra och förändringen börjar med Dig.

 

Mer information om medberoende finns på chaoticminds.se

Jag erbjuder fysiska möten på kliniken samt Online via Zoom.  Har du frågor och funderingar är du

varmt välkommen att höra av dig till mig.

 

bottom of page