Om Mig

Jag heter Lotta Eriksson och jag arbetar som personlig tränare, certifierad massageterapeut samt certifierad livcoach. Jag har under 33 år arbetat i fitnessbranschen som gruppträningssinstruktör och personlig tränare. Jag satte min fot på gymmet för första gången 1979, tävlade 2010 och 2012 i Classic Bodybuilding. Året 2012  vann jag Svenska Mästerskapen i CBB. En sådan otrolig boost att nå

sina uppsatta mål, vad det än gäller. Träning är en del av mitt liv och den hjälper mig på alla plan i livet.

Genom att kombinera träning, hälsosam kost och förnuft i sinnet, så eftersträvar jag som de flesta, god hälsa och balans i livet. Kroppens maskineri behöver underhållas från topp till tå. Rörelse, återhämtning och avkoppling är några av de viktiga hörnstenarna för att vi ska fungera optimalt.  Att få möjligheten till att inspirera, se människor utvecklas, må bättre och bli starkare på flera plan, har alltid varit målet med mitt arbete. Med tiden växte viljan av att kunna tillmötesgå mina tränandes klienter.ännu bättre. 2002 utbildade jag mig till massageterapeut och därmed startade jag upp min klinik. Jag har nu drivit mitt företag i 19 år och arbetar som konsult på företag samt med privata kunder på min klinik.

 

Jag möter så många härliga, fina människor i mitt yrke. I dessa möten erfar jag också livets mer och mindre positiva sidor. Det är inte alltid vågskålen väger jämt. Av egen erfarenhet vet jag att det kan vara svårt att samordna livet, såsom relationer, familj, föräldraroll, arbete och egen önskad tid.

Livet är en varierande resa och vi står alla någon gång inför vägskäl och funderar vilken riktning vi ska välja. Ibland är det svårt att välja av olika anledningar. Allt vi strävar efter är ju att vi ska få vara friska och må så bra som möjligt.


Min egen resa är och har varit full av upplevelser, bra och mindre bra. För att kunna kunde behålla min önskade balans i livet, påbörjade jag min resa in i personlig utveckling. Att leva i ständig oro, stress, och negativitet skapar kris samt obalans i både kropp och själ.  Komplicerade, ohälsosamma och destruktiva relationer till nära och kära kan vara svårt att bryta utan hjälp.

För att ha möjligheten att arbeta med helhetsbilden, kompletterade jag med en utbildning till

certifierad livscoach under året 2020. Med mina idag samlade erfarenheter och verktyg är min önskan att hjälpa mina kunder till ett mer hälsosamt liv. En stark funktionell kropp och medveten närvaro i vardagen, skapar den balans vi eftersträvar.


20180202_141758_edited.jpg