Sammarbetpartners

Thomas Scherlund är en psykodynamisk kroppsterapeut som arbetar med människan transpersonellt och som process. Vad menas då med process. Det är ett sätt att betrakta människan, i ett samband med kropp, själ, ande och tillika en varelse som är i förändring beroende på varje handling och tanke som vi utför/tänker.
När man får en behandling tar man bort huvudsakligen sådant som vi redan har bearbetat, men som hänger kvar i kroppen av gammal vana, och därför att kroppen är den långsammaste av våra energier. Det är därför bra att städa ut en del av det gamla, så att kroppen kan ta itu mer ostört med det som är närmast i ens process och att den får mer utrymme att vara i sin process för att kunna komma fram fortare.
Välkommen in på länkad sida: www.scherlund.org

Weiwu Wang, M.D., PhD., är den mest prominenta specialisten i traditionell Kinesisk Medicin i Kina. Han har praktiserat i både modern och traditionell Kinesisk Medicin och akupunktur på medicinska universitet och anslutna sjukhus i Kina under tio. Han har även forskat i både Kina och Sverige. Under år 2007 tog Weiwu examen från Supreme Institute of Chinese Medicine, China Academy of Chinese Medical Sciences och det världsledande medicinska universitetet, Karolinska Institutet under år 2011.

Wei har specialiserat sig på refraktära sjukdomar såsom depression, insomnia, problem i mag-och tarmkanalen, barnlöshet, oregelbunden menstruation, hudsjukdomar, allergier, astma, högt blodtryck samt olika typer av smärta.
Välkommen in på länkad sida: www.tcmyi.com

Mikael Zetterberg, diplomerad massör, certifierad Idrottens Fystränare, utbildad friskvårdskonsulent, träningsutbildare med 25 års elitidrottserfarenhet. Idrottsmassage är mer inriktad på trötta och ömmande muskler. Massagegreppen är hårdare och mera riktade mot problem-området. Triggerpunktsbehandling och stretching är även viktiga hjälpmedel. Behandlingen hjälper musklerna att återhämta sig snabbare så att träningseffekt och prestation ökas.
Välkommen in på länkad sida: www.solnamassage.se

Sara Eriksson är Dipl. Kognitiv Samtalsterapeut, mindfulness instruktör samt stressterapeut.
Utbildad Ashtanga Vinyasa ledare. Afropowerdance samt Inner Strenght instruktör.
Välkommen in på länkad sida: www.lugnett.com

Gumse Gym ett gym som grundades av far och son Gumse. Den 26 mars 2010 invigdes gymmets 1100 kvadratmeter Där finns en härlig atmosfär och är anpassat för alla kategorier av träningsfolk som är mån om sin hälsa. Det finns ett stort utbud av de senaste gymmaskinerna, konditionsmaskiner och fria vikter. Gymmet har även en liten butik/cafédel där det erbjuds kläder, kosttillskott samt lite lättare mat och hälsodrinkar.
Välkommen in på länkad sida: www.gumsegym.se